Kreta dag 4 – Myrtos

Mertiza Appartments

Wat is er heerlijker dan de dag beginnen met stille tijd terwijl je een strandwandeling maakt? De eerste zondag op Kreta begon zo en heb er van genoten. Heerlijk tot rust gekomen en klaar weer voor een nieuwe dag. Halverwege de middag stapten we weer in onze banenenauto en gingen op pad naar de andere kant van het eiland. En natuurlijk ook vandaag weer verkeerd gereden.

Uiteindelijk kwamen we aan bij Dick en Siemon die een appartementen complex hebben in Myrtos. We werden vriendelijk ontvangen door Dick en hebben even rustig in de tuin gezeten. Voordat we om 7 uur het interview gingen houden zijn we even door Myrtos gelopen en heb ik heerlijk lasagna gegeten aan het strand. Terwijl de andere genoten van cocktails, nam ik een heerlijk koude milkshake.

Snel gingen we weer terug naar Mertiza appartments en daar hebben we gekletst met Dick en Siemon. Na het interview wilden we nog even genieten van de mooie omgeving en zijn we naar het strandje gelopen. De volle maan scheen op het water, terwijl wij even over het strand liepen. Na een halfuurtje gingen we met vieze benen op een terrasje zitten om even te smullen van een heel groot ijsje.

De avond sloten we af met wat spelletjes en was het eindelijk tijd om weer te gaan slapen. Het was een mooie dag en nu lekker slapen in Mertiza appartments.

De dag beginnen met een strandwandeling

Mertiza Appartments

Overheerlijke lasagna :)

Cocktails aan het strand...

Deze hond wilde ik echt zooo graag meenemen

Strand van Myrtos

De straatjes van Myrtos

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s